UmeLogo UmeLogo
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Unió Muntanyenca Eramprunyà

El repte dels 41 Cims

El repte dels 41 Cims ens proposa assolir els quaranta-u sostres comarcals de Catalunya entre gener de 2021 i desembre de 2023. El repte no és una competició individual. La motivació de la proposta és generar una activitat que fomenti la participació dels socis i sòcies de la UME en excursions col·lectives, amb la mirada posada en la celebració del 60è aniversari de l'entitat. Una segona motivació és fomentar el coneixement de totes les comarques del nostre país mitjançant l'excursionisme

creu_x

Agenda


Juny


dissabte
04
Juny
Puigmal (sostre del Ripollès)

Exigent excursió a un cim d'alta muntanya que, sense dificultats tècniques a l'estiu, posarà a prova la nostra capacitat de fer una pujada al trantran de casi 1.800 metres sense treva ni descans. Bon testimoni del que podem arribar a fer en el Repte dels 41 cims.

Inscripció: del 23 de maig al 2 de juny, acceptant una invitació per formar part del grup de WhatsApp de la sortida. La invitació es farà pública en el WhatsApp «UME. Sostres comarcals».

Dificultat: DIFÍCIL, casi 1800 metres de pujada sostinguda

Contactar: comunicacions@umegava.cat

Organitza: El repte dels 41 Cims


divendres
24
Juny
Fins: dissabte 25 / de juny
Puigmal la nit

Exigent, fantàstica i sorprenent repetició de la pujada al Puigmal de dies abans, aquesta vegada orientant-se amb el perfil nocturn de les muntanyes per tenir una perspectiva diferent. Per a gourmets de la muntanya que saben caminar en silenci interioritzant sensacions.

Sortida de Gavà a les 22:30 h de divendres, ja sopats (podem quedar abans per sopar). Dalt del cim a les 6:00 h tot fent una pujada al trantran sense parar. Sortida del sol a les 6:19 h. Tornada a Gavà sobre les 16:00 h de dissabte.

Inscripció: del 13 al 24 de juny, acceptant una invitació per formar part del grup de WhatsApp de la sortida. La invitació es farà pública en el WhatsApp «UME. Sostres comarcals».

Dificultat: Difícil, casi 1800 metres de pujada sostinguda

Contactar: comunicacions@umegava.cat

Organitza: El repte dels 41 Cims


Juliol


dissabte
09
Jul.
Tossal de la Baltasana (sostre del Baix Camp i la Conca de Barberà)

L'estiu potser no és el millor moment per fer mitja muntanya però aprofitarem el microclima de les Muntanyes de Prades per fer una versió estesa d'una clàssica excursió. Sostre de dues comarques, la Baltasana és també un 100C essencial de la FEEC i un cim emblemàtic de l'ICGC

Inscripció: del 27 de juny al 7 de juliol, acceptant una invitació per formar part del grup de WhatsApp de la sortida. La invitació es farà pública en el WhatsApp «UME. Sostres comarcals».

Dificultat: Fàcil, uns 15 km i uns 600 m. de desnivell positiu per camins fresats

Contactar: comunicacions@umegava.cat

Organitza: El repte dels 41 Cims


dissabte
23
Jul.
Fins: diumenge 24 / de juliol
puntal dels Escambrons (sostre del Segrià) i Tuc de Molières (sostre de la Val d'Aran)

Dissabte matí, tot anant a la Val d'Aran, pararem en el Segrià per fer el seu sostre en una passejada sense complicar-se la vida. Diumenge el Molières. Una fantàstica excursió d'alta muntanya i fita important per aquelles persones que vulguin conquerir el Repte dels 41 cims.

Per poder participar caldrà atestar una bona forma física i la capacitat de progressar per terrenys difícils.

Places limitades. Tindran prioritat les persones involucrades en el Repte i d'aquestes, les persones amb menys autonomia en alta muntanya.

PREinscripció: del 6 al 26 de juny acceptant una invitació per formar part del grup de WhatsApp de PREinscripció a la sortida. La invitació es farà pública en el WhatsApp «UME. Sostres comarcals».

Dificultat: Escambrons: mooolt fàcil / Molières: DIFÍCIL

Contactar: comunicacions@umegava.cat

Organitza: El repte dels 41 Cims