UmeLogo UmeLogo
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Unió Muntanyenca Eramprunyà

Projecte wikiloc de la UME

El projecte wikiloc pretén crear un mecanisme per cercar les rutes realitzades pels socis i sòcies de la UME, caminant o en bicicleta, per facilitar que ens seguim els passos o les rodes, els uns als altres... Les rutes s'han d'haver gravat en algun suport o plataforma informàtica, tipus wikiloc, Strava, Garmin, o qualsevol altre sistema.

Com s'ha de fer ?

Si per gravar rutes fas servir wikiloc

  • amb les rutes que acabes de gravar, quan les vas a guardar, en el nom de la ruta, escrius 'ume1963' més el títol que li vulguis donar
  • amb les rutes que ja tens gravades i desades en el web de wikiloc
    1. entres amb el teu usuari en el web de wikiloc, i vas al teu 'perfil' i les 'teves rutes'.
    2. a la pantalla de les teves rutes tens el llistat de les teves rutes a l'esquerra. Si passes el cursor per sobre d'una ruta veus que apareix el botó 'modificar'. Vas a modificar i en el nom de la ruta afegeixes, a l'inici del nom, la paraula \"ume1963\"

Si per gravar rutes fas servir un sistema altre que wikiloc

  1. sigui el sistema informàtic que sigui, d'alguna manera t'oferirà l'opció d'exportar. Si no ho trobes, busca a Google, el nom de la teva plataforma i la paraula 'exportar'. Segur que trobes moltes respostes.
  2. exportar vol dir crear un fitxer amb els detalls de la ruta. Quan vagis a exportar segurament et demanarà en quin format vols el fitxer, i t'oferirà diverses possibilitats. Has de crear el fitxer en format 'GPX'.
  3. Envia el fitxer a wikiloc@umegava.cat. L'equip del projecte penjarà la teva ruta en el wikiloc corporatiu