UmeLogo UmeLogo
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Unió Muntanyenca Eramprunyà

El repte dels 100 cims

El repte dels 100 cims és un projecte de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) que proposa assolir cent cims d'una llista de cims elaborada per la mateixa FEEC. La finalitat principal del repte és «la coneixença del territori tot practicant l’excursionisme». Els federats i federades que assoleixen el repte reben un reconeixement.

La Morella, el 100 cims més proper a Gavà

La llista UME 100C i la seva raó de ser

Els 100 cims és un repte engrescador que un bon nombre de socis i sòcies de la UME han emprès i alguns i algunes han conquerit i sobrepassat

Tota la informació del repte amb la llista de cims, les condicions per completar-ho, les persones que hi participen i els cims que ha fet cada participant, és troba en el web de la FEEC.

Però la informació que proporciona la FEEC presenta un problema. Si demanem un llistat dels socis o sòcies de la UME, a la llista no surten aquells o aquelles que en el any que fem la cerca, no han gestionat el carnet de la FEEC a través de la UME. Això és així, si més no, l'octubre de 2021.

L'objectiu d'aquesta pàgina és ser un testimoni permanent de la participació dels socis i sòcies de la UME en el repte dels 100 cims, tinguin o no el carnet federatiu vigent i continuïn sent, o ja no, membres de la UME.