UmeLogo UmeLogo
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Unió Muntanyenca Eramprunyà

O-UME : el nou equip d'orientació de la UME

La UME té equip d'orientació. Ja ha participat a diversos rogaines y raids d'aventura i us convidem a formar-ne part.

Els rogaines són activitats esportives que consisteixen a trobar fites amagades al medi natural, caminant o corrent, en equip o de manera individual i amb l'ajuda d'un mapa i una brújula. Als raids d'aventura s'han de trobar fites practicant diferents disciplines esportives: trekking, btt, patinatge, espeleologia, caiac, tir amb arc, tir amb tiraxines... Tot depèn de la capacitat i imaginació dels organitzadors.

Tant rogaines com raids tenen diferents categories per tal que tothom pugui participar-hi, sigui quin sigui l'estat de forma física, i es participa en equips, tot i que a rogaines curts es pot participar individualment.

Una diferència de rogaines i raids amb la resta de marxes i curses és que el recorregut no està predefinit; cadascú es fa el seu, amb l'ajuda del mapa, per tal de trobar el número més gran de fites posibles fent el recorregut més curt. I és justament aquesta característica el que els fa molt entretinguts i els dóna un caire més d'aventura.

En resum, si t'agraden els esports a la natura i viure una aventura en companyia d'un equip, apunta't al O-UME. El temps et passarà volant.

Si vols més informació pregunta a secretària de la UME.

Components de l'equip O-UME