UmeLogo UmeLogo
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Unió Muntanyenca Eramprunyà

Secció de Senders

Senders és la secció de la UME que organitza excursions guiades que no necessiten de material de muntanya (corda, piolet, grampons, etc.) per garantir la seguretat dels participants.

Agenda


Senders a Malanyeu
Una excursió als Cingles de Malanyeu, en el Catllaràs, allà per l'any 2015

Què cal per participar en una excursió ?

L'únic requisit podríem dir que és tenir la capacitat física adequada a la dificultat anunciada de cada excursió. Poden haver excursions fàcils, de dificultat moderada o difícils i cal llegir les característiques de les sortides abans d'inscriure's.

Altre requisit, per imperatiu legal, és tenir una assegurança específica per activitats de muntanya, com la que proporciona la FEEC (modalitat 'B'). Pels socis i sòcies que surten ocasionalment i no tenen l'assegurança, fem una afiliació a la FEEC d'un dia de validesa, el dia de l'excursió.

No hi ha cap altre exigència però aconsellem disposar d'un bon calçat de muntanya i roba adequada.

Cal ser de la UME ?

Per participar ocasionalment en una excursió no cal ser de la UME, però per repetir unes quantes vegades, sí demanem l'afiliació.

Les persones que disposen de l'assegurança requerida per estar federades per altre entitat, poden participar sense cap altre tràmit que la inscripció a la sortida.

Per a les persones que no són de la UME i no tenen l'assegurança requerida, fem una afiliació amb un dia de validesa, a la UME i a la FEEC.