UmeLogo UmeLogo
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Unió Muntanyenca Eramprunyà

Secció d'Escalada i Alta Muntanya (SEAM)

SEAM és la secció de la UME que reuneix als socis i sòcies que practiquen qualsevol una d'aquestes activitats: alpinisme, barranquisme, escalada, esqui de muntanya, raquetes de neu i vies ferrades

Agenda


Foto Torrent dels Abadals
La última del año de 2018. Ferrada Torrent dels Abadals
La última del año de SEAM acostuma a ser una multi activitat que ofereix experiències de tots els nivells

Què cal per participar en una activitat ?

Per a qualsevol activitat cal tenir la capacitat física, mental i tècnica adequada a la dificultat anunciada de l'activitat. La capacitat tècnica es pot començar a adquirir en els cursets d'escalada de SEAM i freqüentant el boulder de la UME i, en les hores que està sota la supervisió de SEAM, el rocòdrom de la Piscina.

També es necessita material de muntanya. Per a una participació ocasional en determinades activitats és possible llogar el material a la mateixa UME. Per exemple, cordes, raquetes, piolets o grampons. Però per un ús freqüent és millor tenir material propi. I segons quin material, també per ús ocasional és recomanable tenir-ho en propietat. Per saber que podem necessitar, i sobre tot abans de comprar res, és interessant demanar el consell de la gent de SEAM

Altre requisit és tenir una assegurança específica per activitats d'alta muntanya o escalada, com la que proporciona la modalitat 'C' del carnet de la FEEC.

Cal ser de la UME ?

Les activitats de SEAM normalment tenen un aforament limitat i quan hi ha aforament, la inscripció està reservada a membres de UME.