UmeLogo UmeLogo
Unió Muntanyenca Eramprunyà
Unió Muntanyenca Eramprunyà

SEAM - Raquetes de neu

SEAM - Raquetes de Neu és la branca de la Secció d'Escalada i Alta Muntanya que promou activitats dirigides essencialment a potenciar el contacte amb l'entorn de mitja muntanya hivernal.

Agenda


Activitats

Les propostes que desenvolupa aquesta branca de SEAM són molt variades: activitats formatives, ascensions a cims de mitja i alta muntanya, travesses per parcs naturals o seguint el GR-11, etc.

«UmeSeamRaquetes» també va organitzar durant un període (2013-2018) la preparació de circuits de competició per a campionats de la FEEC (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya).

Actualment l'activitat de «Raquetes de Neu» té com a objectiu ascendir, amb raquetes, cims del projecte 100 cims de la FEEC.

L'activitat del grup es desenvolupa durant els mesos de novembre a abril, sempre i quan les condicions de la temporada de neu siguin favorables.

Contactar

El contacte amb el grup de raquetes de neu és a través del correu raquetesdeneu@gmail.com

També disposem d'un grup de WhatsApp on es publiquen les propostes d'activitat de la temporada. Es pot demanar la inclusió en el WhatsApp en el correu de contacte

El nostre mitjà de comunicació a xarxes socials:
Twitter @Raquetesdeneu

La vocalia ara per ara, recau en el Sr. Juan Pérez a qui podeu dirigir les vostres consultes mitjançant un correu electrònic.